رویدادها

سمینار سواد رسانه‌ای و اطلاعاتی

1
97

«کرسی یونسکو در فضای مجازی و فرهنگ» به مناسبت هفته‌ی جهانی سواد رسانه‌ای و اطلاعاتی با همکاری «دانشگاه تهران»، «کمیسیون ملی یونسکو»، «مرکز پژوهشی سیاست‌های فضای مجازی»، و «انجمن ایرانی مطالعات جهان» اقدام به برگزاری سمینار سواد رسانه‌ای و اطلاعاتی با محور اصلی شهرهای دارای سواد رسانه‌ای و اطلاعاتی در تاریخ 7 آبان می‌نماید.

سمینار سواد رسانه‌ای و اطلاعاتی

سخنرانان کلیدی:

دکتر سعیدرضا عاملی

استاد ارتباطات، رییس دانشکده‌ی مطالعات جهان، رییس مرکز پژوهشی سیاست‌های فضای مجازی، رییس کرسی یونسکو در فضای مجازی و فرهنگ، و عضو شورای عالی فضای مجازی

با موضوع: سواد اینترنتی و شهروند هوشمند

دکتر حجت الله ایوبی

دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو و دانشیار دانشگاه تهران

با موضوع: بایسته‌های سیاسی برای زندگی هوشمند

دکتر محمدرضا سعیدآبادی

دبیرکل سابق کمیسیون ملی یونسکو و دانشیار دانشگاه تهران

با موضوع: سواد رسانه‌ای و اینترنتی در آیینه‌ی ذهن انتقادی و روزنامه نگاری اخلاقی

دکتر شاهو صبار

عضو کمیته اجرایی کرسی یونسکو در فضای مجازی و فرهنگ و استادیار دانشگاه تهران

با موضوع: منطق آموختنی است و کودکان ما آن را نمی‌آموزند

زمان برگزاری: دوشنبه 7 آبان ساعت 13:00

محل برگزاری: تهران، امیرآباد شمالی، پردیس شمالی دانشگاه تهران، دانشکده مطالعات جهان، تالار حنانه

شرکت در این سمینار برای عموم آزاد است.

برای اطلاعات بیشتر به سایت کرسی یونسکو به آدرس ذیل مراجعه کنید و یا با شماره تلفن‌های  61119291 و 88011304 تماس بگیرید.